Skip to content

Spoorzone hilversum

Een bruisende plek voor wonen, werken en verblijven

De locatie, waar nu het distributiecentrum en tevens het hoofdkantoor van Hunkemöller is gevestigd, wordt herontwikkeld tot een bruisende plek voor wonen, werken en verblijven. Het grijsachtige terrein maakt plaats voor een gebied met groene openbare ruimte die voor iedereen toegankelijk is. Het nieuwe park aan de Liebergerweg en het nieuwe spoorpark zorgen voor groene verbindingen met de stad en omliggende wijken waar het mogelijk is om te sporten, recreëren of een fijne wandeling te maken.

Alle voorzieningen binnen handbereik

Het Liebergpark ligt in de spoorzone in Hilversum, op circa 1 kilometer van het centrum en op loopafstand van het station. In het Spoorpark dat de komende jaren verder vorm gaat krijgen komen mogelijkheden om te sporten, recreëren of een wandeling te maken.
Wonen in Liebergpark sluit aan op de groene loper langs het spoor.

Icon label

Basisscholen
Supermarkt

6 minuten
12 minuten

Icon label

Station Hilversum
Centrum Hilversum
TergooiZiekenhuis
Middelbare scholen
Sportclubs

5 minuten
4 minuten
7 minuten
7 minuten
5 minuten

A1
A27

5 minuten
8 minuten

De stad in ‘t Gooi

Hilversum, bekend als mediastad van Nederland, is gelegen in ‘t Gooi. De stad heeft talloze restaurants en cafés voor elke smaak en budget. De straten Gijsbrecht van Amstelstraat en Schoutenstraat zijn de bekende winkelstraten van Hilversum. In het onlangs gerenoveerde winkelcentrum Hilvertshof zijn grote winkelketens als Zara en Primark gevestigd.
De stad biedt veel goede scholen, waaronder een internationale school. Voor jong en oud zijn er voldoende sportclubs. Hilversum is ook de thuisbasis voor een groot aantal (internationale) bedrijven. Zo is onder meer het hoofdkantoor van Nike hier gevestigd.
Hilversum wordt omringd door schitterende natuur, bos, hei, water, bijzondere tuinen en stadsparken. Op de fiets kan de omgeving van de