Skip to content

Wonen, werken en verblijven

GUN jezelf de ruimte

Liebergpark wordt gerealiseerd in de spoorzone in Hilversum en biedt een aantrekkelijke mix van woningen voor starters, gezinswoningen en woningen in het hogere segment. Een levendig straatbeeld met veel groen in de voortuinen, binnentuinen en openbaar groen.

De bewoners van Liebergpark en de gebruikers van de kantoren parkeren hun auto straks veilig op een eigen ondergrondse parkeerplaats. Hierdoor vallen auto’s uit het straatbeeld en is er ruimte voor fietsen, wandelen en spelen. Voor bewoners wordt het mogelijk om deelauto’s aan te bieden waardoor de mobiliteit wordt vergroot.

wonen in liebergpark

wonen en werken

In Liebergpark komen circa 278 woningen waarvan 90 in de sociale sector, 114 middendure woningen en 74 woningen in het hogere segment. Deze mix samengesteld door de gemeente Hilversum garandeert diversiteit en maakt dat er voor elke doelgroep een passend woningaanbod is.
Daarnaast is er ruimte voor werken in de 2000m² kantoorruimte.

Een aantrekkelijke mix van woningen voor starters, gezinswoningen en woningen in het hogere segment

Wonen in Liebergpark

Parkeren ondergronds

De bewoners van Liebergpark parkeren hun auto straks veilig op een eigen parkeerplaats. Dit geldt ook voor de gebruikers van de kantoren. Om het mobiliteitsaanbod te vergroten worden er in de parkeergarage ook deelauto’s aangeboden. Woon je straks op Liebergpark, dan kun je hiervan gebruikmaken. Handig, niet de vaste kosten voor een auto, wel de mogelijkheid om er 1 te gebruiken wanneer je daar behoefte aan hebt.
Mogelijk wordt dit deelgebruik zelfs aangeboden aan de buurt.

Auto’s uit het straatbeeld, dus alle ruimte voor fietsen, wandelen en spelen

Ligging

Het plangebied is gelegen in de spoorzone in Hilversum, op circa 1 kilometer ten oost-zuidoosten van het centrum en op circa 700 meter ten zuid-zuidoosten van het station.
Het plangebied wordt begrensd door de Liebergerweg aan de noordzijde met deels de achtertuinen van Liebergerweg, aan de oost- en westzijde door een bedrijventerrein en aan de zuidzijde door de spoorlijn van Hilversum naar Baarn.

Wonen in Liebergpark sluit aan op de groene loper langs het spoor.

20101_AI_woonkamer-schuin_v02-1920

Liebergpark A

176 appartementen
90 sociaal + 86 middenduur
9 verdiepingen

Liebergpark c

41 appartementen
vrije sector
6 verdiepingen

Liebergpark B

34 appartementen
28 middenduur + 6 vrije sector
3 verdiepingen

Liebergpark d

27 appartementen
vrije sector
6 verdiepingen
2000m² kantoorruimte